Verkoopstyling


Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen. Ofwel het zo optimaal mogelijk presenteren van een woning zodat deze sneller verkocht wordt tegen de beste prijs. Ten onrechte wordt nog wel eens gedacht dat verkoopstyling duur is, maar een verkoopstylist verdient zich altijd terug. Uit onderzoek is gebleken dat het uitgeven van €500,- aan een professionele stylist meer effect heeft dan het verlagen van de verkoopprijs met €5000,-
 

Werkwijze 

Studio diezijn schrijft geen dure rapporten, maar steekt direct zelf de handen uit de mouwen om de woning verkoopklaar te maken.
Na een intake gesprek maken we een afspraak om de woning te restylen. Een basis restyling heb je al voor € 275,- In 4 uur tijd ondergaat uw woning een basis restyling. Hierin worden minimaal 3 vertrekken aangepakt en verkoopklaar gemaakt.
Hierna bespreken we wat er nog meer gedaan moet worden om jouw woning helemaal verkoopklaar te maken. Aan de hand van dit gesprek wordt er een offerte finishing touch gemaakt waarin we een inschatting maken van de bijkomende kosten. 


Studio diezijn hanteert een uurtarief van €55,- 
 

Professionele foto’s

Foto’s van jouw huis zijn een essentieel onderdeel van uw presentatie op internet. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Daarom biedt studio diezijn de mogelijkheid jouw gerestylde huis te laten fotograferen door een professionele fotograaf. De kosten zijn € 150,- U krijgt hiervoor 8 foto’s op cd-rom. 
 

Reiskosten

Voor een opdracht binnen een straal van 15 km vanaf postcode 3261KC worden geen reiskosten in rekening gebracht. Boven de 15 km brengen wij € 0,25 per gereden kilometer in rekening.

 
Alle genoemde prijzen zijn incl. 19% BTW.