Stylingadvies

Smaak is een individuele keuze, die niets met goede of slechte smaak te maken heeft!  Gijs Bakker, industrieel ontwerper

Bij het inrichten van je huis is het het mooist als alles klopt. Maar dat betekent niet dat alles in dezelfde kleur of stijl hoeft te zijn. Een goede mix van kleuren en stijlen en een spannende inrichting met contrasten maakt je huis juist bijzonder en eigen. Maar juist het maken van de goede combinaties en mixen zonder dat het rommelig wordt is best lastig. Iemand die met je meedenkt en jouw wensen in kaart brengt kan ervoor zorgen dat ook jij blij wordt van je eigen huis!

En omdat het gaat om jouw huis en het belangrijk is dat jij je er goed in voelt, beginnen al mijn adviezen met een uitgebreid persoonlijk gesprek, om te kijken waar jouw wensen, smaak en uitdagingen liggen. Naar aanleiding daarvan kan ik aan de hand van onderstaande stappen een interieuradvies voor je maken, dat hier helemaal op aansluit. Het advies kan bestaan uit alle onderstaande stappen of uit een aantal ervan, afhankelijk van wat jij wilt. 

  • Het maken van een stijlconcept aan de hand van een moodboard; hierin geef ik je een beeld van de sfeer van je huis, aan de hand van stijl-, kleur-, en sfeerimpressies.
  • Indelingsadvies; wat is de optimale indeling van jouw huis/kamer met de bestaande en eventueel nieuwe meubels?
  • Kleuradvies; welke kleuren passen het best bij jou en bij jouw huis?
  • Materialenadvies; welke stoffen, behang, verf, etc sluiten hier het beste op aan?
  • Verlichtingsplan; welke soort verlichting werkt het beste en op welke plekken in de ruimte?
  • Sfeer/styling/accessoires;
  • Uitvoering van het advies of begeleiding ervan.
Wil je advies? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. N.a.v. van dit gesprek maak ik een offerte op maat.

Reiskosten
Voor een opdracht binnen een straal van 15 km vanaf postcode 3261KC worden geen reiskosten in rekening gebracht. Boven de 15 km brengen wij € 0,25 per gereden kilometer in rekening. 
Alle genoemde prijzen zijn incl. 19% BTW.