Meubelstoffering, Woninginrichting & Woonaccessoires

 

 

Welkom bij studio diezijn!

 

 

Volg ons ook op facebook voor een kijkje "in de keuken": studio diezijn, meubelstoffering en woonaccessoires.

 

 

       

Meubelstoffering & Gordijnen

studio diezijn, gelegen in het centrum van de Hoeksche Waard, is dé meubelstoffeerderij voor o.a. de Hoeksche Waard, Rotterdam, Barendrecht, Rhoon en Dordrecht.

Wilt u uw oude meubel laten omtoveren tot een uniek stuk? Of een bank, hoofdbord, hocker of lampenkap op maat laten maken? Wij stofferen en herstofferen in eigen atelier alle soorten meubelen. Ook voor gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw thuis uniek bij studio diezijn.

We hebben prachtige gordijn- en meubelstoffen van o.a. Designers Guild, Chivasso, Carlucci, Sunbrella, Casamance, A House of Happiness, Eijffinger, Missoni, Silvera, Aristide, t'ouro, Zteddy HOMELAND, Design Forum en Clarke & Clarke!

Maar ook op het gebied van decoratieve stoffen hebben we een aantal erg leuke merken in huis, zoals bijvoorbeeld stoffen van Amy Butler en Moda.

            

 Collectie 2013 Carlucci di Chivasso                                   Amy Butler fabrics

 

Projecten

studio diezijn ontwerpt, en voert uw wensen op het gebied van projectmeubelstoffering voor u uit in samenwerking met een gespecialiseerd interieurbouwer.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Workshops

studio diezijn geeft haar kennis door tijdens gezellige, creatieve workshops. Ook leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag. Kijk snel op de site of mail ons voor data.
 

Woonaccessoires

studio diezijn verkoopt diverse exclusieve, veelal handgemaakte woonaccessoires voor in en rond het huis.

Wij zijn ook dealer van Missoni home, Designers Guild woonaccessoires en PiP studio! Kijk snel in de webshop voor mooie plaids, kussens, poefen, bedtextiel en andere prachtige accessoires!