Meubelstoffering & Interieurbouw

Welkom bij studio diezijn!

WIJ ZIJN VERHUISD! Sinds enige tijd zijn wij voornamelijk te vinden in onze nieuwe, grotere werkplaats, Edisonweg 12a in Strijen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor een kijkje "in de keuken": studio diezijn, meubelstoffering en woonaccessoires en DieZijn van Hout.

 

       

Meubelstoffering & Interieurbouw 

studio diezijn, gelegen in de Hoeksche Waard, is dé meubelstoffeerderij en interieurbouwer voor o.a. de Hoeksche Waard, Rotterdam, Barendrecht, Rhoon en Dordrecht.

Wilt u uw oude meubel laten omtoveren tot een uniek stuk? Of een kast, betimmering, bank, hoofdbord, hocker of lampenkap op maat laten maken? Wij maken, stofferen en herstofferen in eigen atelier alle soorten meubelen. Ook voor gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw thuis uniek bij studio diezijn.

We hebben prachtige gordijn- en meubelstoffen van o.a. Designers Guild, Chivasso, Carlucci, Sunbrella, Casamance, Belliny, A House of Happiness, Eijffinger, Missoni, Silvera, Aristide, t'ouro, Zteddy HOMELAND, Design Forum en Clarke & Clarke!

Maar ook op het gebied van decoratieve stoffen hebben we een aantal erg leuke merken in huis, zoals bijvoorbeeld stoffen van Amy Butler en Moda.

             

 Collectie Carlucci di Chivasso                                                 Amy Butler fabrics

 

Projecten

studio diezijn ontwerpt, en voert uw wensen op het gebied van projectinrichting voor u uit in eigen beheer. Door onze jarenlange ervaring in meubelstoffering en interieurbouw is vrijwel alles mogelijk.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Boomstamtafels

DieZijn van Hout maakt tafels met aandacht, vakkennis en passie. Achter iedere tafel schuilt een bijzonder verhaal. Benieuwd naar het verhaal? Neem contact met ons op: 06-25184466 ( ook Whatsapp)
Showroom in Heinenoord is te bezoeken op afspraak. www.xxlboomstamtafels.nl

 

Workshops

studio diezijn geeft haar kennis door tijdens creatieve workshops. Kijk snel op de site of mail ons voor data.
 

Woonaccessoires

studio diezijn verkoopt diverse exclusieve, veelal handgemaakte woonaccessoires voor in en rond het huis.

Wij zijn ook dealer van Missoni home, Designers Guild woonaccessoires en PiP studio! Kijk snel in de webshop voor mooie plaids, kussens, poefen, bedtextiel en andere prachtige accessoires!